Ar esate pasiruošę? Sužinokite, ką turėti ekstremaliosios situacijos atveju

Šiuolaikiniame pasaulyje, kuriame stichinės nelaimės, techninės avarijos ar geopolitiniai incidentai gali įvykti bet kuriuo metu, itin svarbu turėti planą ir tinkamas priemones greitai reaguoti ekstremaliose situacijose.

Lietuvoje, remiantis Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento bendro pobūdžio rekomendacijomis, buvo sukurtas Išvykimo krepšys LT72. Ši kuprinė, kurioje surinkti būtini daiktai, gali tapti gyvybiškai svarbiu sprendimu įvairių nelaimių atveju.

Kas yra LT72 išvykimo rinkinyje?

Išvykimo krepšys LT72 yra išsamus rinkinys, sudarytas iš įvairių priemonių, skirtų išgyvenimui ekstremaliose situacijose. Kuprinės turinys parinktas pagal valstybės ekspertų rekomendacijas ir apima:

  • Vandeniui atspari kuprinė FOX® (18 L.): ši lengva kuprinė yra atspari vandeniui (IPX4 klasės) ir dulkėms, turi reguliuojamą tūrį bei aukštį, patogias paminkštintas petnešas ir kvėpuojančią nugaros sritį. Vidinės ir išorinės kišenės suteikia papildomo funkcionalumo.
  • Žibintuvėlis Fokus FOX® (11 cm.): baltas šviesos diodas su iki 150 liumenų ryškumu, pagamintas iš tvirto ir neslystančio aliuminio, atsparus purslams. Fokusavimo funkcija leidžia reguliuoti šviesos srautą.
  • Mini nešiojamasis radijas: kompaktiškas radijo imtuvas, pasižymintis aiškia garso kokybe ir ilgu baterijų veikimo laiku.
  • Atsparūs vėjui ir vandeniui degtukai su dėžute: šie degtukai užtikrina ugnies užkūrimą net ir nepalankiomis oro sąlygomis.
  • Apsauginė veido kaukė MFH®: kaukė pagaminta iš daugiasluoksnės elastingos medžiagos, su perforacijomis burnos ir ausų srityse bei Velcro užsegimu.
  • Pirmosios pagalbos vaistinėlė: rinkinys, skirtas skubiai medicinos pagalbai suteikti ekstremaliose situacijose.
  • Pirmosios pagalbos miegmaišis FOX®: vos 160 gramų sveriantis, pagamintas iš polietileno, apsaugo nuo šalčio, drėgmės, vėjo ir karščio.
  • Daugiafunkcis įrankis Big FOX®: lengvas ir kompaktiškas įrankis, sudarytas iš 9 skirtingų dalių, pritaikytas įvairioms situacijoms.
  • Vandeniui atsparus dokumentų dėklas FOX®: apsaugo svarbius dokumentus nuo vandens ir drėgmės, turi permatomą dizainą ir nešiojimo dirželį.

Kodėl verta turėti Išvykimo krepšį LT72?

Turint paruoštą Išvykimo krepšį, sutaupoma ne tik laiko, bet ir pinigų. Atskirai perkant šiuos daiktus, išlaidos būtų žymiai didesnės. Be to, Išvykimo krepšys LT72 siūlomas su 1 metų garantija, užtikrinančia produkto kokybę ir patikimumą. Jei susidurtumėte su kokia nors problema, kuprinė bus nemokamai taisoma arba pakeista.

Būkite pasiruošę!

Išvykimo krepšys LT72 yra būtinas įrankis kiekvienam, siekiančiam būti pasiruošusiam ekstremalioms situacijoms. Šis rinkinys, sudarytas pagal bendras valstybės ekspertų rekomendacijas, užtikrina, kad visi reikalingi daiktai būtų po ranka, kai jų labiausiai reikia. Daugiau informacijos apie šią kuprinę ir jos turinį galite rasti svetainėje www.LT72.lt.

Būkite pasiruošę su Išvykimo krepšiu LT72 – jūsų patikimu partneriu ekstremaliose situacijose. ĮSIGYKITE KREPŠĮ ČIA